Op zoek naar een goede rijschool in Rijswijk om je rijbewijs B te halen?
Onze rijles auto's: Golf 7, BMW 1 Serie, Seat Leon.

Op zoek naar een goede rijschool in Rijswijk om je rijbewijs B te halen?

Iedereen wilt snel en voordelig zijn/haar rijbewijs halen. Zoek jij een goede rijschool in Rijswijk en omgeving waar jij goedkoop jouw rijbewijs kan halen? Zoek jij een rijschool met flexibele tijden en een vaste rijinstructeur? Een rijschool die ook echt de tijd neemt voor zijn leerlingen? Meld je dan nu aan voor een intake/proefrijles.


Rijschool Driving4all kiest voor een persoonlijke coaching, omdat dit de beste manier is voor iedere unieke leerling. Wij kijken naar de tempo van de leerling om zo uiteindelijk naar het gewenste examenniveau te gaan.

Een spoed opleiding is ook mogelijk in overleg met je instructeur.
Bij ons kan jij rijlessen volgen in verschillende voertuigen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en spreken meerdere talen. Onze instructeurs zijn super enthousiast en gemotiveerd om jou te helpen met het behalen van jouw rijbewijs.

Aanmelden kan snel en gemakkelijk online klik hier voor een Gratis proefles en maak kennis met een van onze rijinstructeurs. 

 

Bel ons op: 015 45 50 528

Start nu je proefles

Vul de onderstaande correct in zodat wij contact met u kunnen opnemen

[wpforms id="205193"]
Femke Hersbach
Femke Hersbach
Geslaagd in 1 keer
Lees verder
Driving 4all is een hele fijne rijschool. Ik kreeg goede instructies, persoonlijke aandacht en fijn advies. De lessen zijn op je eigen niveau en stap voor stap worden nieuwe dingen geleerd. Dit vond ik zelf erg fijn. De rijlessen zelf waren altijd gezellig en ik deed ze met veel plezier. Door driving 4all ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. 5
Gaetano Robles
Gaetano Robles
Geslaagd in 1 keer
Lees verder
Excellent driving School. Great balance between positive feedback and tough love. Shout-out to the best driving instructor in NL, Elvin. Passed my exam in 1 try.
Previous
Next