Geslaagd examen
ook snel slagen voor je autorijbewijs?

Geslaagd examen

Wij feliciteren Dilara met het behalen van haar #rijbewijs veel veilige km’s toegewenst namens #rijschool #Driving4all 🚘.

✔️www.driving4all.nl🚦
✔️015 45 50 528
✔️@rijschool.driving4all

Welkom bij Rijschool Driving4all in Zoetermeer en omgeving.

De weg naar vrijheid start hier

Rijschool Driving4all is een betrouwbare rijschool dat vakkundig te werk gaat. De lessen worden duidelijk gegeven en dit wordt aangepast aan jou tempo. Dit met als doelstelling om jou uiteindelijk zoveel mogelijk te laten leren, zodat jij jou rijbewijs kan halen en op een veilig manier de weg op kan.

Wij als rijschool staan bekend om onze ervaring, en wij werken volgens de juiste systeem dat gehanteerd wordt bij het behalen van jou rijbewijs.

Bij Rijschool Driving4all heb je een vaste rijinstructeur. Deze vakkundige instructeur zal jou vanaf het begin tot het eind op een fijne manier en juiste tempo begeleiden. Rijschool Driving4all kiest voor een persoonlijk aanpak omdat iedereen uniek is, de ene is meer handig dan een ander of kan beter multitasken.

Er bestaat geen juiste formule dat bij iedereen toe gepast kan worden of een bepaalde rijles pakket dat voor iedereen geschikt is. Daarom kijken wij naar iedere leerling wat hij/zij kan en daarop zullen wij onze leerstof/rijles toepassen. Dit doen wij bij een proefles. Met een proefles krijgen wij als rijinjstrectreur veel informatie wat een leerling allemaal kan en zo krijgen wij ook een indruk hoeveel tijd/lessen er nodig zijn.

Uiteraard is de advies dat wij vervolgens geven is een schattig, wat een leerling nodig heeft. Gedurende rijlessen kijken wij of er toch meer of minder lessen nodig zijn.

Mocht jij kiezen voor een rijles pakket met meerdere lessen, en blijkt gedurende lessen dat jij toch minder lessen nodig te hebben om af te kunnen rijden. Dan krijg je de resterende geld van de rijlessen retour op jou opgegeven rekeningnummer. Het kan ook zo zijn dat je meer lessen nodig hebt. Dan kan je kiezen voor losse rijlessen of vervolg pakket.

Welkom Bij Rijschool Driving4all

Bij Rijschool Driving4all kan je kiezen voor  Handgeschakelde of automatische transmissie. Vindt je het moeilijk om meerdere handelingen tegelijkertijd uitvoeren en kan je moeilijk je aandacht verdelen dan raden we je aan om voor automaat te kiezen.

Heb je door de weeks druk met werken, school, stage? Dat is geen probleem

Bij ons kan je rijlessen volgen van maandag t/m zondag maar ook in de avond.

En je kan meerdere rijlessen per week inplannen.