Je bekijkt nu Rijlessen in Delft

Rijlessen in Delft

Volg nu je rijlessen bij rijschool Driving4all in Delft Klik hier voor alle prijzen. Bij autorijschool Driving4all kunt u rijlessen volgen voor zowel Schakel als Automaat.

  1. Schakelauto: Het meeste leerlingen kiezen toch voor de eerste ´´handgeschakeld auto, Want op het moment dat jij slaagt voor je autorijbewijs dan mag je beiden rijden handgeschakelde auto en ook automaat auto met automatische transmissie.

2. Automaat Auto: Heb jij iets meer moeite met aandachtsverdeling dan kan je het beste voor automaat kiezen want dan kan je meer focussen op je taakproces en heb je veel meer oog voor het verkeer en wat echt belangrijk is en niet steeds gaan bij na denken in welke versnelling rij ik? Moet nou op schakelen of terug schakelen, dus bij rijlessen in een automaat sla het les op schakelen en terug schakelen over omdat hier de auto dat automatisch voor je regelt, En wij geloven dat automaat toch wel de toekomst is omdat de fabrikanten steeds meer automaat maken. Dus wij zien tegenwoordig steeds meer elektrische auto´s en die zijn meestal automaat. nadeel is dan wel dat je een code op je autorijbewijs krijgt dat je alleen Automaat mag rijden.

Twijfel jij wat beste bij jouw past? Neem dan gerust contact met ons op en hopelijk kunnen wij jou hiermee helpen.

Start nu je proefles

Vul de onderstaande correct in zodat wij contact met u kunnen opnemen

[wpforms id="205193"]

Rijschool Driving4all

015 45 50 528 / 0653656767

rijschool Driving4all