Rijschool Leidschendam/Leidschenveen

Start nu je gratis proefles

Welkom bij rijschool Driving4All, werkzaam in Schipluiden en omstreken.

Ben je opzoek naar een professionele rijschool in de omgeving van Delft, Den Haag of Zoetermeer? Die jou op een deskundige wijze rijles geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meld je aan voor een proefrijles. Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht. Na deze proefles krijg je een advies welk rijlespakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij rijschool Driving4All om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen!

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier en tempo leert. Daar bestaat geen standaardpakket voor. Iedere leerling is uniek, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij willen dat jij voorbereid de weg op gaat, met alle middelen die jij nodig hebt en voor iedere situatie.

Rijschool Driving4All staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt.

Welkom op de website van rijschool Driving4all.

Een rijschool die lesgeeft in Leidschendam, Den haag, Zoetermeer en omstreken. Wij als rijschool kijken heel goed bij de proefles wat voor type leerling wij in de auto hebben. Dit omdat wij jou het juiste advies willen geven voor jou rijopleiding.  Dat is zeker in het begin heel belangrijk, zodat jij de juiste en duidelijk opbouw krijgt gedurende rijopleiding.

Wij houden jouw vordering bij met een instructiekaart, dit krijgt jij van ons bij het begin van de rijopleiding.

Rijschool driving4all kiest voor een persoonlijke aanpak zodat jij op jouw eigen tempo kunt leren. Rijschool driving4all biedt rijlespakketten aan voor een scherpe prijzen.

Mocht een leerling niet genoeg hebben aan een van de rijles pakketten, dan kan dat altijd aangevuld worden met losse rijlessen. En of mocht de leerling rijlessen overhouden van een van onze pakketten, dan krijg jij dat bedrag weer terug op jouw rekeningnummer.

Een goedkope rijschool die professioneel rijles geeft

 Ben jij op zoek naar een ervaren rijschool uit Leidschendam, Nootdorp of Ypenburg? Zoek dan niet verder! 

Onze slagingspercentage is hoger dan de gemiddelde rijscholen in onze regio.  

Waardering van onze klanten. Bron: Google recensies
4.8/5