Delfgauw

Verkeersschool in Delfgauw

Rijschool Driving4all in Delfgauw

 

Start je rijlessen bij rijschool Driving4all in Delfgauw. Rijschool Driving4all kiest voor een persoonlijke aanpak want, er bestaat geen perfecte rijles pakket dat bij iedere leerling zou passen! Iedere leerling is uniek.

Meteen na de proefrijles krijg jij een advies van jouw rijinstructeur. Er wordt erbij vermeld wat hij/zij er van vond en hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Dit is dus een inschatting. Mocht er bijvoorbeeld gekozen worden voor een rijlespakket van 40 rijlessen, en jij hebt uiteindelijk maar 34 rijlessen nodig, dan betalen wij jou resterende rijlessen van dat pakket gewoon terug op jouw opgegeven bankrekening.

Volg nu je rijlessen bij rijschool Driving4all.

Rijschool Driving4all heeft goed opgeleide en ervaren rijinstructeurs. Onze instructeurs willen jou graag helpen op een professioneel manier met het behalen van jouw rijbewijs in Delfgauw en omgeving. Samen met onze leerlingen bespreken wij een goede rijschema af om het meeste uit de rijlessen te halen, en om optimaal te profiteren van elke rijles. Wij zullen jou alles leren om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. 

Waar lessen wij? 

Delft, Den haag, RijswijkDen hoornSchipluidenVoorburg, Pijnacker, Berkel en rodenrijs, Delfgauw, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Zoetermeer, Kwintsheul en Honselersdijk.

Autorijschool Driving4all in Delfgauw geeft ook spoedcursus rijbewijs B in Delfgauw en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven rijles in moderne en goed onderhouden lesauto’s zodat je zorgeloos in kunt stappen, En met veel plezier in zult rijden. 

Bekijk hier onze autorijles tarieven.

 
 
 

rijschool Driving4all in Delfgauw

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on whatsapp

015 45 50 528 / 0653656767