Rijschool Driving4all in Rijswijk

Misschien is het nu tijd om jouw rijbewijs te halen waar je al die tijd over hebt gedroomd.Wat wij meestal van onze leerlingen horen is: was ik maar eerder begonnen met lessen of ik ben er zeker nu laat mee ect.

 

In principe ben jij nooit te laat om iets nieuws te leren. En als je echt iets nieuws wilt leren lukt het meestal ook als jij maar zelf 100% achter staat! Jij moet er natuurlijk prioriteit gaan stellen, met wat op dit moment belangrijker voor jou is.

Maak van tevoren goed plan/doelstelling, om te voorkomen dat jij tijdje gaat lessen en weer gaat stoppen omdat andere dingen op pad komen. Zo voorkom je vertragingen in jouw doelstelling.

Zorg dat jij tijdig jouw theorie behaald zodat je zekerder achter de stuurt zit, omdat jij meer kennis hebt met theorie. Dit is natuurlijk geen must, maar een advies! Bij ons is het mogelijk meerdere keren per week te lessen zo onthoud jij meer en kom jij veel sneller vooruit.

Rijlessen volgen kan van ma/zo en ook in de avonduren

Begin morgen met jouw rijlessen. En maak kennis met een van onze instructeurs.  

Onze doel is jouw veilig, sociaal en op een relaxte manier met veel plezier auto te leren rijden. Ook lessen in een automaat is mogelijk bij rijschool Driving4all.

Bekijk ook onze voordeel pakketten

Deze pakketten worden aangeboden tegen een voordelig uurtarief

Start nu je rijles in jouw eigen stad

 

Bekijk hier onze autorijles tarieven.

015 45 50 528 / 0653656767