Scooter pakket

485
445
  • praktijk examen
  • 5 Scooter rijlessen
  • Korting €39,75
  • Theorie online

Herexamen pakket

314
305
  • Herexamen
  • 2 rijles

Losse Tarieven

  • Rijles los €39.50
  • Theorie online €49.95
  • Praktijk examen AM €235
Scooterrijbewijs in 1 dag!

AM Rijbewijs

Ben je op zoek naar een betrouwbare bromfietsrijopleiding in de regio van Delft, Rijswijk, Den Haag, Delfgauw, Pijnacker, Zoetermeer, Schipluiden of Berkel en Rodenrijs? Dan biedt Driving4all Rijopleiding de beste optie. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van bromfietsers en bieden een complete rijopleiding op maat aan.

Onze bromfiets rijopleiding bestaat uit zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. De theorielessen kunnen gemakkelijk online gevolgd worden en zijn voorzien van een inlogcode om de voortgang te bewaken en oefenvragen te maken. Zo bereiden wij jou optimaal voor op het theorie-examen.

Het praktijkgedeelte van de opleiding bestaat uit lessen met een ervaren instructeur die je alle benodigde vaardigheden en kennis bijbrengt.

Na het afronden van onze bromfiets rijopleiding ben je helemaal klaar om het praktijkexamen bij het CBR succesvol af te ronden en je bromfietsrijbewijs te behalen. Wij helpen je graag met het voorbereiden van het examen, zodat je vol zelfvertrouwen op kunt gaan.

Wil je meer informatie over onze bromfiets rijopleiding in de regio van Delft, Rijswijk, Den Haag, Delfgauw, Pijnacker, Zoetermeer, Schipluiden of Berkel en Rodenrijs? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op:

085 06 06 153.

Nee, voor je AM/Bromfiets rijbewijs hoef je geen gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR.

Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.
Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153

Je mag vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen voor je bromfietsrijbewijs. Slaag je hiervoor? Dan mag je vanaf 16 jaar rijles nemen en praktijkexamen doen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 48 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.