Femke Hersbach
Femke Hersbach
Geslaagd in 1 keer
Lees verder
Driving 4all is een hele fijne rijschool. Ik kreeg goede instructies, persoonlijke aandacht en fijn advies. De lessen zijn op je eigen niveau en stap voor stap worden nieuwe dingen geleerd. Dit vond ik zelf erg fijn. De rijlessen zelf waren altijd gezellig en ik deed ze met veel plezier. Door driving 4all ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. 5
Gaetano Robles
Gaetano Robles
Geslaagd in 1 keer
Lees verder
Excellent driving School. Great balance between positive feedback and tough love. Shout-out to the best driving instructor in NL, Elvin. Passed my exam in 1 try.
Previous
Next

Welkom bij rijschool Driving4all in Den Hoorn en omgeving

.

Op zoek naar een goede rijschool in Den Hoorn om je rijbewijs te halen?

Iedereen wilt snel en voordelig zijn/haar rijbewijs halen. Zoek jij een rijschool in Den Hoorn en omgeving waar jij goedkoop jouw rijbewijs kan halen? Zoek jij een rijschool met flexibele tijden en een vaste rijinstructeur? Een rijschool die ook echt de tijd neemt voor zijn leerlingen? Meld je dan nu aan voor een intake/proefrijles.

Rijschool Driving4all kiest voor een persoonlijke coaching, omdat dit de beste manier is voor iedere unieke leerling. Wij kijken naar de tempo van de leerling om zo uiteindelijk naar het gewenste examenniveau te gaan.

Een spoed opleiding is ook mogelijk in overleg met je instructeur.

Bij ons kan jij rijlessen volgen in verschillende voertuigen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en spreken meerdere talen. Onze instructeurs zijn super enthousiast en gemotiveerd om jou te helpen met het behalen van jouw rijbewijs.

Vragen? Bel ons op: 015 45 50 528

 

 

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €25,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.


Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur. 

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen. 

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Jazeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Please contact us for more information.  015 45 50 528 or 0653656767 

rijschool Driving4all Den Hoorn

Bel ons op: 015 45 50 528 of 0653656767