Start vandaag

RIJLESSEN VOLGEN IN Nootdorp

Rijlessen volgen in Nootdorp? Kom dan naar rijschool Driving4All!

Als jij van plan bent om rijlessen te gaan volgen, dan zit je bij ons zeker goed. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al honderden studenten laten slagen voor hun rijbewijs! Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen student meer bent. Wij bieden namelijk rijlessen aan van jong tot oud, waarbij de jongste leeftijd 16,5 jaar is. Bij ons ga je lessen in zeer moderne en comfortabele auto’s. We beschikken onder andere over een handgeschakelde Seat Leon en een Volkswagen Golf. Daarnaast bieden we ook rijlessen aan voor mensen die graag automaat willen rijden, zij kunnen bij ons lessen in een zeer comfortabele BMW 1 serie.

Dankzij een GRATIS proefles weet je meteen hoeveel lessen je nodig hebt

Niemand wil natuurlijk meer rijlessen volgen dan nodig is, daarom profiteer je bij ons van een uniek aanbod. Je kunt namelijk een gratis proefles aanvragen, waardoor wij meteen kunnen zien hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Zo hoef je nooit te veel te betalen en kun je er zo kort of zo lang over doen als nodig is. Houd je aan het einde van jouw examen toch nog wat lessen over? Dan krijg je dat extra geld gewoon weer teruggestort op je rekening! 

Dagcursus auto Theorie
Theorie Cursus Online Nederland

15+

Years of Experience

Waarom Driving4All?

Redenen genoeg

Als een van de leiders in ons veld hebben wij al honderden studenten begeleid in het succesvol behalen van hun rijbewijs. Uit ons meest recente poll blijkt dat 96% van onze studenten rijschool Driving4All zou aanraden bij hun vrienden en familie.

Onze auto’s zijn van de hoogste kwaliteit die regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel rijdt.

Wij geloven in onze lokale helden. Je hebt altijd een gecertificeerd instructeur bij jou in de buurt die de wegen goed kent, zodat jij zorgeloos voor je rijexamen kan slagen.

Wil je in de avond- of weekenduren lessen nemen? Geen probleem! Wij hanteren zeer flexibele lestijden, zodat het zónder extra kosten in jouw drukke werkweek past.

Van onze instructeurs krijg je de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt. Wij passen onze methodes volledig op jouw behoeftes aan.

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

 Super snel je rijbewijs halen met onze spoedcursus

Als je echt maar heel weinig tijd hebt of je wilt gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus van Driving4All de perfecte oplossing. Misschien heb je wel een goede baan gevonden waar je met de auto naartoe moet rijden, terwijl je je rijbewijs nog niet hebt. Of misschien heb je het gewoon ontzettend druk en eigenlijk geen tijd voor gewone rijlessen. Wat de reden ook is, als jij geïnteresseerd bent in een spoedcursus bij onze rijschool in Nootdorp, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die beginnen met rijlessen. Iedereen is anders en het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen, verschilt dan ook per persoon. Dankzij de proefles kunnen we het beste inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om goed te leren rijden en te slagen voor jouw examen. Belangrijk is het in ieder geval om regelmatig te lessen, in ieder geval elke week. Soms wordt ook aanbevolen om 2 lessen per week te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je tussendoor geen lessen overslaat. Vooral wanneer je pas begint, kan je het namelijk snel verleren, waardoor weer extra lessen nodig zijn.

Wil jij dus weten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket van onze rijschool het beste voor jou geschikt is? Vraag dan gerust een gratis proefles aan en kom er meteen achter hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Hierbij moet je ook rekening houden met het feit dat je ook moet slagen voor je theorie-examen. Wanneer je daar namelijk niet voor slaagt en je hebt geen rijlessen meer over, kan het zo zijn dat je alsnog een aantal extra rijlessen moet volgen. Onze rijschool kan je goed helpen met informatie over je theorie-examen, zodat je ook hier voor zal slagen!

 

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €25,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153

Raashmika Nedunuri
Raashmika Nedunuri
2024-05-01
I got my license with Driving4All in the first attempt. My instructor was Renzj who has good communication skills and is very patient. I am very happy and satisfied with their service and I highly recommend Driving4All.
Sarah Chebaro
Sarah Chebaro
2024-04-27
Honestly this is the best driving school there is. Elwin is a great instructor. Calm and very encouraging. After dealing with two schools learning how to ride a motorcycle. My confidence was absolutely wrecked. Until I came to driving4all and Elwin changed my confidence to what it should be while riding a motorcycle. Thank you so much!
Andy
Andy
2024-04-24
ik heb alleen maar lof en goede woorden over de rijschool De planning is goed Overleg is super goed en het meedenken tot een oplossing is super Rijinstructeur Yosuf ook echt geweldig Bedankt 🙌
Oumdounia Bouhachlaf
Oumdounia Bouhachlaf
2024-04-12
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Absoluut veel geleerd van onze Renzj mijn rij-instructeur. Hij weet van aanpakken, super geduldig ook en luistert goed naar je wensen. Ik heb me geen betere rij-instructeur kunnen wensen! Hij is gewoon de allerbeste! Bedankt lieve Renzj..
Trust 182
Trust 182
2024-04-05
Hele fijne rijschool, zeker aan te raden. In een keer geslaagd voor praktijk dankzij Yosuf! Een hele fijne en goede rij docent!
Brian Ovd
Brian Ovd
2024-04-02
Hele goeie ervaring gehad met deze Rijschool! Rens heeft me goed geholpen en daardoor in 1 keer geslaagd! Goeie service en kwaliteit
ayfer alsheybani
ayfer alsheybani
2024-03-28
Echt een top rijschool! Ik ben zowel voor mijn tussentijdse toets als mijn rijbewijs in 1x geslaagd, ook vind ik de communicatie en het geduld echt heel erg top aan dit rijschool. Ik raad iedereen aan om zijn of haar rijbewijs hier te halen en ik wil Renzj ook echt bedanken voor alles.
Amber s
Amber s
2024-03-28
Ik heb hele fijne en gezellige rijlessen gehad en vandaag geslaagd voor me auto super blij mee! Ik heb met veel plezier gereden bij rij instructeur Elvin. Ik raad deze rijschool zeker aan voor iedereen!
Tara van der Eijk
Tara van der Eijk
2024-03-27
Hele fijne ervaring met deze rijschool !!! Duidelijke en gezellige rijlessen gehad en in 1x geslaagd voor mijn examen :) Ik raad het iedereen aan, Elvin bedankt voor de fijne lessen!!!