Rijschool in Schipluiden

Welkom bij Rijschool Driving4all in Schipluiden en omgeving

Leer vandaag nog rijden als de beste bij rijschool Driving4All! Wij nemen geen risico’s met jouw veiligheid. Schrijf je vandaag nog in bij een betrouwbare rijschool die jouw veiligheid op nummer één zet. Klaar voor je vrijheid op de weg naar succes? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Driving4All? Redenen genoeg:

Rijschool Driving4all in Schipluiden staat voor kwaliteit, wij gaan door totdat jij jouw rijbewijs haalt.

Zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in Schipluiden? Rijles in Schipluiden en omgeving nemen? Meld je dan nu aan voor een Gratis proefles

Ben je opzoek naar een professionele rijschool in Schipluiden en omgeving, die jou op een deskundige wijze rijles geeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag een proefrijles, Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht, Zodat je na proefles een advies krijgt welke rijlespakket het beste bij u past en wat het gaat kosten. 

Kom bij rijschool Driving4all in Schipluiden jouw rijlessen volgen.

 

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

Delft, Den haag, RijswijkDen hoorn, Schipluiden, Voorburg, Pijnacker, Berkel en rodenrijs, Delfgauw, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Zoetermeer en gedeeltelijk in westland. 

Autorijschool Driving4all in Schipluiden geeft ook spoedcursus rijbewijs B in Delft en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor iedereen die snel zijn rijbewijs wil behalen is een spoedcursus de oplossing.

Bel ons op: 015 45 50 528

Start nu je proefles

Vul de onderstaande correct in zodat wij contact met u kunnen opnemen

1. Theorie: probeer eerst de Theorie leerstof goed te leren en dan pas je theorie examen te doen .

2. Het CBR adviseert onder meer op tijd het theorie-examen aan te vragen, omdat een leerling met het leren van de theorie ook zekerder gaat rijden.

3. Stuur op tijd een gezondheidsverklaring op ‘Doe dat meteen in het begin van je rijopleiding. Soms moet je namelijk naar een medisch specialist en/of een rijtest doen bij het CBR. dus hoe eerder hoe beter.

4. Een tussentijdse toets maakt de kans om te slagen groter ‘Een tussentijdse toets voor je rijexamen werkt heel goed. Examenkandidaten die eerst een tussentijdse toets hebben gedaan, hebben meer kans van slagen op het rijexamen. Het slagingspercentage ligt dan namelijk rond 64 procent en dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 50 procent.

5. Als je extreem zenuwachtig bent, kies dan voor een faalangst-rijexamen ‘Bij een faalangstexamen heeft de examinator meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen om de spanning minder te laten worden’.

6. Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig? Het gemiddeld aantal lesuren voor het rijbewijs is ongeveer 39 (volgens CBR-onderzoek onder examenkandidaten 2019). Het aantal rijlessen dat je nodig hebt, is voor iedereen anders. Niet iedereen leert even snel. Laat de instructeur van je rijschool daarom inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Die kan dit vanuit ervaring het beste doen.