Rijschool

Start vandaag

Rijlessen volgen in Schipluiden

Welkom bij Rijschool Driving4all in Schipluiden en omgeving

Leer vandaag nog rijden als de beste bij rijschool Driving4All! Wij nemen geen risico’s met jouw veiligheid. Schrijf je vandaag nog in bij een betrouwbare rijschool die jouw veiligheid op nummer één zet. Klaar voor je vrijheid op de weg naar succes? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dagcursus auto Theorie
Theorie Cursus Online Nederland

15+

Years of Experience

Waarom Driving4All?

Redenen genoeg

Als een van de leiders in ons veld hebben wij al honderden studenten begeleid in het succesvol behalen van hun rijbewijs. Uit ons meest recente poll blijkt dat 96% van onze studenten rijschool Driving4All zou aanraden bij hun vrienden en familie.

Onze auto’s zijn van de hoogste kwaliteit die regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel rijdt.

Wij geloven in onze lokale helden. Je hebt altijd een gecertificeerd instructeur bij jou in de buurt die de wegen goed kent, zodat jij zorgeloos voor je rijexamen kan slagen.

Wil je in de avond- of weekenduren lessen nemen? Geen probleem! Wij hanteren zeer flexibele lestijden, zodat het zónder extra kosten in jouw drukke werkweek past.

Van onze instructeurs krijg je de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt. Wij passen onze methodes volledig op jouw behoeftes aan.

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

Zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in Schipluiden? Rijles in Schipluiden en omgeving nemen? Meld je dan nu aan voor een Gratis proefles

Ben je opzoek naar een professionele rijschool in Schipluiden en omgeving, die jou op een deskundige wijze rijles geeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vraag een proefrijles, Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht, Zodat je na proefles een advies krijgt welke rijlespakket het beste bij u past en wat het gaat kosten. 

Kom bij rijschool Driving4all in Schipluiden jouw rijlessen volgen.

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €35,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153

Raashmika Nedunuri
Raashmika Nedunuri
2024-05-01
I got my license with Driving4All in the first attempt. My instructor was Renzj who has good communication skills and is very patient. I am very happy and satisfied with their service and I highly recommend Driving4All.
Sarah Chebaro
Sarah Chebaro
2024-04-27
Honestly this is the best driving school there is. Elwin is a great instructor. Calm and very encouraging. After dealing with two schools learning how to ride a motorcycle. My confidence was absolutely wrecked. Until I came to driving4all and Elwin changed my confidence to what it should be while riding a motorcycle. Thank you so much!
Andy
Andy
2024-04-24
ik heb alleen maar lof en goede woorden over de rijschool De planning is goed Overleg is super goed en het meedenken tot een oplossing is super Rijinstructeur Yosuf ook echt geweldig Bedankt 🙌
Oumdounia Bouhachlaf
Oumdounia Bouhachlaf
2024-04-12
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Absoluut veel geleerd van onze Renzj mijn rij-instructeur. Hij weet van aanpakken, super geduldig ook en luistert goed naar je wensen. Ik heb me geen betere rij-instructeur kunnen wensen! Hij is gewoon de allerbeste! Bedankt lieve Renzj..
Trust 182
Trust 182
2024-04-05
Hele fijne rijschool, zeker aan te raden. In een keer geslaagd voor praktijk dankzij Yosuf! Een hele fijne en goede rij docent!
Brian Ovd
Brian Ovd
2024-04-02
Hele goeie ervaring gehad met deze Rijschool! Rens heeft me goed geholpen en daardoor in 1 keer geslaagd! Goeie service en kwaliteit
ayfer alsheybani
ayfer alsheybani
2024-03-28
Echt een top rijschool! Ik ben zowel voor mijn tussentijdse toets als mijn rijbewijs in 1x geslaagd, ook vind ik de communicatie en het geduld echt heel erg top aan dit rijschool. Ik raad iedereen aan om zijn of haar rijbewijs hier te halen en ik wil Renzj ook echt bedanken voor alles.
Amber s
Amber s
2024-03-28
Ik heb hele fijne en gezellige rijlessen gehad en vandaag geslaagd voor me auto super blij mee! Ik heb met veel plezier gereden bij rij instructeur Elvin. Ik raad deze rijschool zeker aan voor iedereen!
Tara van der Eijk
Tara van der Eijk
2024-03-27
Hele fijne ervaring met deze rijschool !!! Duidelijke en gezellige rijlessen gehad en in 1x geslaagd voor mijn examen :) Ik raad het iedereen aan, Elvin bedankt voor de fijne lessen!!!