Start vandaag

RIJLESSEN VOLGEN IN Rotterdam

Rijlessen volgen in Rotterdam? Kom dan naar rijschool Driving4All!

Als jij van plan bent om rijlessen te gaan volgen, dan zit je bij ons zeker goed. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al honderden studenten laten slagen voor hun rijbewijs! Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen student meer bent. Wij bieden namelijk rijlessen aan van jong tot oud, waarbij de jongste leeftijd 16,5 jaar is. Bij ons ga je lessen in zeer moderne en comfortabele auto’s. We beschikken onder andere over een handgeschakelde Seat Leon, Volkswagen Golf, Volvo. Daarnaast bieden we ook rijlessen aan voor mensen die graag automaat willen rijden, zij kunnen bij ons lessen in een zeer comfortabele BMW 1 serie.

Dankzij een GRATIS proefles weet je meteen hoeveel lessen je nodig hebt

Niemand wil natuurlijk meer rijlessen volgen dan nodig is, daarom profiteer je bij ons van een uniek aanbod. Je kunt namelijk een gratis proefles aanvragen, waardoor wij meteen kunnen zien hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Zo hoef je nooit te veel te betalen en kun je er zo kort of zo lang over doen als nodig is. Houd je aan het einde van jouw examen toch nog wat lessen over? Dan krijg je dat extra geld gewoon weer teruggestort op je rekening! 

Dagcursus auto Theorie
Theorie Cursus Online Nederland

15+

Years of Experience

Waarom Driving4All?

Redenen genoeg

Als een van de leiders in ons veld hebben wij al honderden studenten begeleid in het succesvol behalen van hun rijbewijs. Uit ons meest recente poll blijkt dat 96% van onze studenten rijschool Driving4All zou aanraden bij hun vrienden en familie.

Onze auto’s zijn van de hoogste kwaliteit die regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel rijdt.

Wij geloven in onze lokale helden. Je hebt altijd een gecertificeerd instructeur bij jou in de buurt die de wegen goed kent, zodat jij zorgeloos voor je rijexamen kan slagen.

Wil je in de avond- of weekenduren lessen nemen? Geen probleem! Wij hanteren zeer flexibele lestijden, zodat het zónder extra kosten in jouw drukke werkweek past.

Van onze instructeurs krijg je de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt. Wij passen onze methodes volledig op jouw behoeftes aan.

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

 Super snel je rijbewijs halen met onze spoedcursus

Als je echt maar heel weinig tijd hebt of je wilt gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus van Driving4All de perfecte oplossing. Misschien heb je wel een goede baan gevonden waar je met de auto naartoe moet rijden, terwijl je je rijbewijs nog niet hebt. Of misschien heb je het gewoon ontzettend druk en eigenlijk geen tijd voor gewone rijlessen. Wat de reden ook is, als jij geïnteresseerd bent in een spoedcursus bij onze rijschool in Rotterdam, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die beginnen met rijlessen. Iedereen is anders en het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen, verschilt dan ook per persoon. Dankzij de proefles kunnen we het beste inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om goed te leren rijden en te slagen voor jouw examen. Belangrijk is het in ieder geval om regelmatig te lessen, in ieder geval elke week. Soms wordt ook aanbevolen om 2 lessen per week te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je tussendoor geen lessen overslaat. Vooral wanneer je pas begint, kan je het namelijk snel verleren, waardoor weer extra lessen nodig zijn.

Wil jij dus weten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket van onze rijschool het beste voor jou geschikt is? Vraag dan gerust een gratis proefles aan en kom er meteen achter hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Hierbij moet je ook rekening houden met het feit dat je ook moet slagen voor je theorie-examen. Wanneer je daar namelijk niet voor slaagt en je hebt geen rijlessen meer over, kan het zo zijn dat je alsnog een aantal extra rijlessen moet volgen. Onze rijschool kan je goed helpen met informatie over je theorie-examen, zodat je ook hier voor zal slagen!

 

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €25,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153

indy van karsen
indy van karsen
2024-01-04
Een leerzame rijschool, heb daar alles voldoende geleerd. Nemen voldoende de tijd om je te helpen. Communicatie kan wel iets beter, maar ondanks dat toch een leerzame rijschool
Jip Verheij
Jip Verheij
2024-01-03
Ik ben in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn praktijkexamen. Na elke rijles duidelijk te horen gekregen wat de verbeterpunten waren, waarbij we ook al een plan maakte voor de volgende rijles. Elke les werd vastgesteld in de PlanGo app waardoor er nooit iets mis ging met rijlessen inplannen. Kortom, ik raad iedereen deze rijschool aan!
gb Gulli
gb Gulli
2023-12-22
al me broertjes en zusjes bij driving4all rijbewijs gehaald echt en top rijschool
Anna Gaatjeniksaan
Anna Gaatjeniksaan
2023-12-15
Super rijschool! Ik had een goede instructeur die goed communiceert en duidelijk is. Hij heeft mij erg geholpen met zeker zijn over auto rijden. De rijschool zelf is ook goed in communicatie. Ze reageren lekker snel en je kan altijd bellen. Top!
sw3tyboy
sw3tyboy
2023-12-15
drivin4all jullie zijn toppers ,ik heb in een keer geslaagd mijn rijinstructeur Dawood geeft heel goed advies en goed uitleggen ,ik ben heel blij en dankbaar voor jullie .
Zoheb Jahangier
Zoheb Jahangier
2023-12-06
Best in town en daarbuiten! Eerlijke prijs en goede service en beste kwaliteit met lessen! In 1 keer geslaagd voor AVB💪🏽 ÉN in 1 keer geslaagd voor AVD!!! 💪🏽💪🏽 Eerlijke rijschool met kwaliteit en professionaliteit. Niet twijfelen… ga naar Driving4All ⚠️⚠️
Artem Zemchikhin
Artem Zemchikhin
2023-11-29
The school is easy-going and offers a good opportunity for those who work, as it allows scheduling lessons after work hours and is flexible with the schedule. My coach, Hushang, was very supportive, never shouting or getting aggressive when mistakes were made. Instead, he tried to keep relaxed and easy atmosphere.
Destiny
Destiny
2023-11-24
Hele fijne rijschool en goede instructeur (Yosuf)! Hij had veel geduld en kon veel rijlessen ook al werkte ik ernaast elke dag. Heel blij dat ik hier mijn rijlessen heb genomen, zeker een aanrader!
Lisa Faries
Lisa Faries
2023-11-17
Ik ben ontzettend blij met de rijlessen die ik heb gevolgd bij de rijschool. Mijn rijinstructeur, Dawood, heeft mij uitstekend geholpen, vooral met mijn faalangst. Hij gaf me op een zeer professionele en geduldige manier les, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Dawood heeft me laten zien hoe ik vlot, zelfstandig en veilig kan rijden. Zijn deskundigheid en passie voor lesgeven waren duidelijk merkbaar. Hij nam de tijd om mijn zwakke punten te begrijpen en werkte er samen met mij aan om ze te verbeteren. Ik zou driving4all en met name Dawood ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijschool met een geweldige instructeur.
Chulin BeStrong
Chulin BeStrong
2023-11-15
Very good experience with Driving4all. My teacher Dawood is very professional. He gave lessons very professional, patient, detail oriented and in a structured way. Recommend to all my friends.