Start vandaag

RIJLESSEN VOLGEN IN Leidschenveen Zoetermeer

Rijlessen volgen in Leidschenveen Zoetermeer? Kom dan naar rijschool Driving4All!

Wat wij zo leuk vinden aan onze werk is dat je de hele dag door met verschillende type leerlingen te maken krijgt. Zo kunnen wij iedere leerling op een veilige en verantwoorde manier leren, om deel te nemen aan het verkeer. Wij vinden het heel belangrijk dat onze leerlingen altijd op hun gemak voelen gedurende rijles. Dit kunnen wij onder andere bereiken door les te krijgen van een vaste rijinstructeur. Onze instructeurs zijn ook getraind om les te geven onder verschillende omstandigheden. Het is belangrijk dat de rijinstructeur geduldig, gedreven en stressbestendig is, zo kan er een ontspannen sfeer in de auto gecreëerd worden. Want wij vinden belangrijk dat de leerlingen het beste uit zichzelf kan halen. Want als een leerling op zijn/haar gemak voelt presenteert hij/zij veel beter.

Wat ook prettig rijden maakt bij onze rijschool is, dat naast onze goed getrainde rijinstructeurs ook hele fijne auto hebben om les uit te krijgen. De auto’s waar je les uit krijgt zijn momenteel BMW 1 Serie, Seat Leon, Golf 7 en Volvo V40 Onze auto’s zijn ook ideaal om auto te leren rijden want, ze zijn niet te groot maar ook niet te klein.

Bij ons kan jij direct beginnen met je rijlessen dus geen wachttijden.

Wil jij binnenkort beginnen met je rijlessen in Zoetermeer en omgeving meld je dan nu aan voor een Gratis.  

15+

Years of Experience

Waarom Driving4All?

Redenen genoeg

Als een van de leiders in ons veld hebben wij al honderden studenten begeleid in het succesvol behalen van hun rijbewijs. Uit ons meest recente poll blijkt dat 96% van onze studenten rijschool Driving4All zou aanraden bij hun vrienden en familie.

Onze auto’s zijn van de hoogste kwaliteit die regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel rijdt.

Wij geloven in onze lokale helden. Je hebt altijd een gecertificeerd instructeur bij jou in de buurt die de wegen goed kent, zodat jij zorgeloos voor je rijexamen kan slagen.

Wil je in de avond- of weekenduren lessen nemen? Geen probleem! Wij hanteren zeer flexibele lestijden, zodat het zónder extra kosten in jouw drukke werkweek past.

Van onze instructeurs krijg je de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt. Wij passen onze methodes volledig op jouw behoeftes aan.

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

 Super snel je rijbewijs halen met onze spoedcursus

Als je echt maar heel weinig tijd hebt of je wilt gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus van Driving4All de perfecte oplossing. Misschien heb je wel een goede baan gevonden waar je met de auto naartoe moet rijden, terwijl je je rijbewijs nog niet hebt. Of misschien heb je het gewoon ontzettend druk en eigenlijk geen tijd voor gewone rijlessen. Wat de reden ook is, als jij geïnteresseerd bent in een spoedcursus bij onze rijschool in Leidschenveen Zoetermeer, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die beginnen met rijlessen. Iedereen is anders en het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen, verschilt dan ook per persoon. Dankzij de proefles kunnen we het beste inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om goed te leren rijden en te slagen voor jouw examen. Belangrijk is het in ieder geval om regelmatig te lessen, in ieder geval elke week. Soms wordt ook aanbevolen om 2 lessen per week te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je tussendoor geen lessen overslaat. Vooral wanneer je pas begint, kan je het namelijk snel verleren, waardoor weer extra lessen nodig zijn.

Wil jij dus weten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket van onze rijschool het beste voor jou geschikt is? Vraag dan gerust een gratis proefles aan en kom er meteen achter hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Hierbij moet je ook rekening houden met het feit dat je ook moet slagen voor je theorie-examen. Wanneer je daar namelijk niet voor slaagt en je hebt geen rijlessen meer over, kan het zo zijn dat je alsnog een aantal extra rijlessen moet volgen. Onze rijschool kan je goed helpen met informatie over je theorie-examen, zodat je ook hier voor zal slagen!

 

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €25,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 24 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153

Aysen Otman
Aysen Otman
2022-12-14
Hele fijne rijschool met fijne instructeurs die geduldig zijn en heel professioneel.
Jason Galliard
Jason Galliard
2022-12-02
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Mede dank aan Driving4all en de goeie instructeurs. Eerst begonnen bij dawood en Ivm overstap naar automaat van dawood kreeg ik elvin. Allebei zeer goeie instructeurs en zeer behulpzaam. Bij Allebei een rustig ontspannen sfeer in de auto waardoor je focus omhoog gaat! Zeer goede uitleg en herhaling op de punten waar het wat minder gaat! Bedankt!
Versace Loeki
Versace Loeki
2022-11-24
Top rijschool! Legt alles goed en kalm uit. Geslaagd in 1 x. Top dank jullie wel
Tycho Sluis
Tycho Sluis
2022-11-22
Heel erg bedankt driving4all. Ik heb eerst bij Dawood gereden en later bij Elvin. Het waren echt top instructeurs. Ik kan iedereen het aanraden
Berke Pakbese
Berke Pakbese
2022-11-21
I am very satisfied with the training that Davut and Renzj gave me. They are both perfectionists and prepare you very well for the exam. They make sure their students pass first try.
Meriam Bouchti
Meriam Bouchti
2022-11-10
Ik heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb het tijdens mijn rijlessen heel erg naar me zin gehad. Ik heb eerst lessen gehad bij Dawood en daarna bij Elvin. Hele leerzame en gezellige rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool je lessen te volgen!
Rogier Raghoebier
Rogier Raghoebier
2022-11-10
Geweldige rijschool goede uitleg Ik heb hier in een keer mijn rijbewijs behaald een echte aanraader
Ana Paula Villarreal
Ana Paula Villarreal
2022-11-08
I just passed my driving exam on my first attempt! I really recommend this driving school, my instructors Renzj and Dawood were the best and made me feel really comfortable behind the wheel!