Beste auto en motorrijschool van Delft en omstreken

Welkom bij onze auto- en motorrijschool in de regio Delft, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag en Delfgauw! Bij ons ben je aan het juiste adres om snel en veilig je rijbewijs te halen. Wij bieden rijlessen aan voor zowel auto als motor, en hebben een hoog slagingspercentage.

 

Onze ervaren instructeurs zijn geduldig en hebben veel kennis van verkeerssituaties in de omgeving. Hierdoor kunnen zij je optimaal voorbereiden op het praktijkexamen. Tijdens de rijlessen leer je niet alleen

de basisvaardigheden van het autorijden of motorrijden, maar krijg je ook inzicht in complexe verkeerssituaties en hoe je hierop moet reageren.

Bij onze rijschool in Delft, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag en Delfgauw kun je kiezen uit verschillende lespakketten, variërend van 10 tot 30 rijlessen. Ook bieden wij losse rijlessen aan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor opfriscursussen, rijangstbegeleiding.

 

Onze rijschool hanteert scherpe tarieven en biedt een hoge kwaliteit van rijlessen. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het rijden en daarom stellen wij persoonlijke

 

 aandacht voorop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze rijlessen? Neem dan gerust 

 

contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar!

motorrijlessen