rijschool Sassenheim

Welkom Bij rijschool driving4all Start direct

Wij verwelkomen studenten van TU Delft. Veel TU Delft studenten halen al jaren lang hun rijbewijs bij een erkende rijschool, dat al jaren lang ervaring heeft in het geven van autorijlessen in Delft en omstreken.
Wij verwelkom de nieuwe leerlingen altijd met een *gratis proefles. Dit is gelijk een kennismaking met jouw rij-instructeur.
Zo ervaar jij of er een klik is tussen jou en de rij-instructeur.
Tijdens de proefles kijkt de rij-instructeur naar jou rij vaardigheden en inzicht. Wij houden ook altijd rekening mee dat jij het spannend vindt, zeker als jij voor het eerst achter de stuur zit. Na de proefles geeft de rij-instructeur een advies. Er wordt besproken welke rijles pakket het beste bij jou past. Dit is een indicatie voor wat er op dat moment wordt gezien. Echter is het moeilijk om precies vast te stellen hoeveel rijlessen exact nodig is tot aan het afrijden. Bij ons rijschool kan jij bijna nooit een verkeerde beslissing nemen! Want bij rijschool Driving4all krijg jij altijd je geld terug als je rijlessen overhoudt. Dit regel is ook nadat je bent geslaagd voor je rijbewijs.

rijschool in Pijnacker

Handgeschakelde les auto's

Plan een proefles

Rijschool TU Delft

Elektrische auto

Plan een proefles

Review Driving4all

Geslaagd in 1x. Super rijlessen gehad van Dawood. Prijs kwaliteit is ook perfect. Je krijgt er echt waar voor je geld. Bedankt!

Rijschool Delft
Rijschool Driving4all motor Voorburg , Nootdorp, Leidschendam