Welkom bij rijschool Driving4All, werkzaam in Leidschenveen, Leidschendam en omstreken.

Wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier en tempo leert. Daar bestaat geen standaardpakket voor. Iedere leerling is uniek, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij willen dat jij voorbereid de weg op gaat, met alle middelen die jij nodig hebt en voor iedere situatie.

Rijschool Driving4All staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt.

Ben je opzoek naar een professionele rijschool in de omgeving van Delft, Den Haag of Zoetermeer? Die jou op een deskundige wijze rijles geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meld je aan voor een proefrijles. Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht. Na deze proefles krijg je een advies welk rijlespakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij rijschool Driving4All om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen!

Wil jij zo snel mogelijk in Leidschendam of omstreken je autorijbewijs halen?

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

Delft, Den haag, RijswijkDen hoornSchipluidenVoorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Honselersdijk, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Zoetermeer, Rotterdam, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Sassenheim, en  Leiden

Twijfel je of wij werkzaam zijn in jouw woonplaats? Neem dan even contact met ons op. Bij Driving4All is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus voor rijbewijs B te volgen. Voor iedereen die snel zijn rijbewijs wilt behalen, is een spoedcursus de ideale oplossing!

Waardering van onze klanten. Bron: Google recensies
4.9/5

rijschool Driving4all AUTO - MOTOR - sCOOTER

Rijschool Driving4all in Leidschendam staat voor kwaliteit.

Zo snel mogelijk je autorijbewijs halen in Leischendam,  Leidschenveen of  Ypenburg en omstreken? Meld je dan nu aan voor een proefles 

 

Misschien is het nu tijd om jouw rijbewijs te halen waar je al die tijd over hebt gedroomd. Wat wij meestal van onze leerlingen horen is: was ik maar eerder begonnen met lessen of ik ben er zeker nu laat mee ect. In principe ben jij nooit te laat om iets nieuws te leren. En als je echt iets nieuws wilt leren lukt het meestal ook als jij maar zelf 100% achter staat! Jij moet er natuurlijk prioriteit gaan stellen, met wat op dit moment belangrijker voor jou is.

Maak van tevoren goed plan/doelstelling, om te voorkomen dat jij tijdje gaat lessen en weer gaat stoppen omdat andere dingen op pad komen. Zo voorkom je vertragingen in jouw doelstelling.

Zorg dat jij tijdig jouw theorie behaald zodat je zekerder achter de stuurt zit, omdat jij meer kennis hebt met theorie. Dit is natuurlijk geen must, maar een advies! Bij ons is het mogelijk meerdere keren per week te lessen zo onthoud jij meer en kom jij veel sneller vooruit.

Rijlessen volgen kan van ma/zo en ook in de avonduren

Begin morgen met jouw rijlessen. En maak kennis met een van onze instructeurs.  

Onze doel is jouw veilig, sociaal en op een relaxte manier met veel plezier auto te leren rijden.

Bekijk ook onze voordeel pakketten

Deze pakketten worden aangeboden tegen een voordelig uurtarief

Start nu je rijles in jouw eigen stad

Deel dit pagina en maak kans op één GRATIS auto rijles