Haal je autorijbewijs bij Rijschool Driving4all, dé expert in autorijlessen.

Het behalen van je rijbewijs is een investering waar je je hele leven profijt van hebt. Het maakt je onafhankelijk en stelt je in staat om op elk gewenst moment te kunnen reizen, zonder rekening te hoeven houden met vertrektijden van treinen en bussen. Vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent, kun je beginnen met autorijlessen, zelfs als je nog niet in het bezit bent van een theoriecertificaat.

Bij het zelfstandig deelnemen aan het verkeer is het van groot belang dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Daarom is het kiezen van de juiste rijopleiding essentieel. Het aantal lessen dat je nodig hebt, hangt af van de aandacht die je besteedt aan het bestuderen van je praktijkleerboek, evenals je aanleg, motivatie, reactievermogen en leeftijd.

Wij bieden rijlessen aan in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en omgeving.

Rijschool Driving4all staat bekend om haar expertise en heeft een hoger slagingspercentage dan de concurrentie.

Christos Koutras
Christos Koutras
2023-08-11
Got my driving license under the instructions of Elvin, who is very clear, easy to communicate, experienced, patient and fun to drive with! Driving4all is an excellent choice, totally recommend it! Great for expats like me too!
Mortaza Ben seddik
Mortaza Ben seddik
2023-08-09
In 1 keer geslaagd super blij super goede instructeurs omdat het even niet met werk uitkwam kon ik zo even tijdelijk bij een andere instructeur terecht fijne rijschool zal de rijschool zeker aanraden aan andere
prasad adiga
prasad adiga
2023-08-09
It was a great learning with Driving4all and i recently got my DL. Thanks so much to Renzj and Dawood for all the teachings and i must recommend this Rijschool to everyone especially to expats. They runs you through highway, with in city and they will make you pro in all special maneuvers.
Cheri van rijn
Cheri van rijn
2023-08-04
Een hele fijne rijschool met goeie hulp, duidelijk informatie en een fijne/rustige rijleraar (Elvin). Ze hebben mij geholpen om dingen af te leren wat ik bij een andere rijschool niet helemaal goed heb aangeleerd. Ik zal deze rijschool zeker aanraden, ze hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik zou slagen! Toppers 🙂
ismael Ozturk
ismael Ozturk
2023-08-02
Als de BLIKSEM mijn RIJBEWIJS gehaald
Fatima Zukic
Fatima Zukic
2023-07-24
Supergoede rijschool. Renzj heeft me veel geleerd en hij heeft me over mijn rijangst geholpen. Hij is geduldig, beantwoordt alle vragen, zorgt ervoor dat je het maximale uit je rijlessen haalt en is heel begripvol als dingen niet goed gaan of als je iets niet durft. Ik heb vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald. Dankjewel, Renzj!
Karel Brans
Karel Brans
2023-07-23
Goede ervaring met deze rijschool! Zowel met Dawood als Elvin gelest. Rustige instructeurs die zich goed aanpassen aan je niveau. Ze laten je ook wel eens een foutje maken, daar leer je van! In 1 keer geslaagd mede omdat de instructeurs best streng zijn, maar op een goeie en relaxte manier! Bedankt team Driving4all!!
ozcan Ozcan
ozcan Ozcan
2023-07-07
Dit is de beste rijschool. Ik heb mijn rijbewijs in keer gehaald dankzij Renzj. Wat een goede rijinstructeur.
Safia Elwakil
Safia Elwakil
2023-06-09
Ik raad deze rijschool aan. Ik ben goed begeleid door Elvin. Hij heeft me geholpen om mijn rijangst te overwinnen en ik heb mijn rijbewijs inmiddels binnen. Top school!
Irene Park
Irene Park
2023-06-08
Today I passed my exam! Thanks to Hushang I could finish this journey within 9 months 🙂 His instructions are clear and his feedbacks are very detailed. Driving4all is very affordable, well organized (their app is really nice), and also provides high quality lessons.

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €35,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 48 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153