Haal je autorijbewijs bij Rijschool Driving4all, dé expert in autorijlessen.

Het behalen van je rijbewijs is een investering waar je je hele leven profijt van hebt. Het maakt je onafhankelijk en stelt je in staat om op elk gewenst moment te kunnen reizen, zonder rekening te hoeven houden met vertrektijden van treinen en bussen. Vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent, kun je beginnen met autorijlessen, zelfs als je nog niet in het bezit bent van een theoriecertificaat.

Bij het zelfstandig deelnemen aan het verkeer is het van groot belang dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Daarom is het kiezen van de juiste rijopleiding essentieel. Het aantal lessen dat je nodig hebt, hangt af van de aandacht die je besteedt aan het bestuderen van je praktijkleerboek, evenals je aanleg, motivatie, reactievermogen en leeftijd.

Wij bieden rijlessen aan in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en omgeving.

Rijschool Driving4all staat bekend om haar expertise en heeft een hoger slagingspercentage dan de concurrentie.

[trustindex no-registration=google]

Veelgestelde vragen

Nee, bij rijschool Driving4All hebben wij geen wachtrij. Meestal kan jij per direct starten.
Bij rijschool Driving4all krijg jij altijd een vaste rij-instructeur.

Regels voor de gratis proefles:

– De proefles is alleen gratis, als jij na de proefles jouw rijopleiding bij rijschool Driving4All verder zal vervolgen.

– De proefles kost €35,00. Dit bedrag mag je contant aan de rij-instructeur geven of je maakt het bedrag van te voren over op ons bankrekeningnummer (dit bedrag dient voor de proefles voldaan te worden).

– Blijf je na de proefles bij ons, dan wordt het bedrag van de proefles verrekend met het door jou gekozen rijlespakket.

Ja zeker! Dat is in overleg met jouw rij-instructeur zeker mogelijk.

Rijlessen mag je vanaf 16,5 jaar volgen en het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar.

Ja, dat is zeker mogelijk. Tevens adviseert het CBR ook om meerdere rijlessen in één week te volgen.

Ja, dat is bij ons ook mogelijk. Zonder extra kosten!

Ja, dat is geen probleem. Let er wel op dat je de rijles minimaal 48 uur van te voren afzegt. Anders zijn wij genoodzaakt om dit alsnog in rekening te brengen. Bij voorkeur natuurlijk altijd zo snel mogelijk doorgeven.

Ja, je wordt thuis opgehaald. Mocht jij een keer ergens anders opgehaald of afgezet willen worden, dan is dit in overlegd met jouw instructeur ook zeker mogelijk.

Please contact us for more information. 0850606153