Rijschool Schipluiden

Start nu je gratis proefles

Welkom bij rijschool Driving4All, werkzaam in Schipluiden en omstreken.

Ben je opzoek naar een professionele rijschool in de omgeving van Delft, Den Haag of Zoetermeer? Die jou op een deskundige wijze rijles geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meld je aan voor een proefrijles. Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht. Na deze proefles krijg je een advies welk rijlespakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij rijschool Driving4All om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen!

Wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier en tempo leert. Daar bestaat geen standaardpakket voor. Iedere leerling is uniek, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij willen dat jij voorbereid de weg op gaat, met alle middelen die jij nodig hebt en voor iedere situatie.

OP zoek naar een rijschool in Schipluiden?

Over onze werk:

Wat wij zo leuk vinden aan onze werk is dat je de hele dag door met verschillende type leerlingen te maken krijgt. Zo kunnen wij iedere leerling op een veilige en verantwoorde manier leren, om deel te nemen aan het verkeer. Wij vinden het heel belangrijk dat onze leerlingen altijd op hun gemak voelen gedurende rijles. Dit kunnen wij onder andere bereiken door les te krijgen van een vaste rijinstructeur. Onze instructeurs zijn ook getraind om les te geven onder verschillende omstandigheden. Het is belangrijk dat de rijinstructeur geduldig, gedreven en stressbestendig is, zo kan er een ontspannen sfeer in de auto gecreëerd worden. Want wij vinden belangrijk dat de leerlingen het beste uit zichzelf kan halen. Want als een leerling op zijn/haar gemak voelt presenteert hij/zij veel beter.

Wat ook prettig rijden maakt bij onze rijschool is, dat naast onze goed getrainde rijinstructeurs ook hele fijne auto hebben om les uit te krijgen. De auto’s waar je les uit krijgt zijn momenteel Golf 7, Seat Leon en BMW 1 Serie. Onze auto’s zijn ook ideaal om auto te leren rijden want, ze zijn niet te groot maar ook niet te klein.

Bij ons kan jij direct beginnen met je rijlessen dus geen wachttijden.

Wil jij binnenkort beginnen met je rijlessen in Delft en omgeving meld je dan nu aan voor een Gratis proefles op www.driving4all.nl

Autorijschool Driving4all is actief in de volgende steden:

Delft, Den haag, RijswijkDen hoornSchipluidenVoorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Honselersdijk, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Zoetermeer, Rotterdam, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Sassenheim, en  Leiden

Twijfel je of wij werkzaam zijn in jouw woonplaats? Neem dan even contact met ons op. Bij Driving4All is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus voor rijbewijs B te volgen. Voor iedereen die snel zijn rijbewijs wilt behalen, is een spoedcursus de ideale oplossing!