Losse Tarieven

 • Rijles los €39.50
 • Theorie online €49.95
 • Praktijk examen AM €235

Herexamen pakket

314
305
 • Herexamen
 • 2 rijles

Steeds meer mensen in Delft kiezen ervoor om op een scooter te rijden in plaats van een auto. Dit komt namelijk door de voordelen die een scooter biedt. Zoals lagere brandstofkosten en het gemak om door de stad te bewegen. Als je geïnteresseerd bent in het rijden van een scooter, dan is het verstandig om een opleiding te volgen bij een scooterrijschool.

scooter

 • Een scooterrijschool biedt een uitgebreid lesprogramma aan om je voor te bereiden op het scooterrijbewijs. Het programma omvat zowel theorie- als praktijklessen. Tijdens de theorielessen leer je alles over verkeersregels, verkeersveiligheid en verkeerssignalering. Tijdens de praktijklessen oefen je met het rijden van een scooter en leer je hoe je moet handelen in verschillende verkeerssituaties.
 • Een scooterrijschool in Delft biedt vaak een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat je les krijgt van een ervaren instructeur die je individueel begeleidt en je feedback geeft over je rijvaardigheden. Hierdoor kun je gericht werken aan de aspecten waar je nog verbetering in nodig hebt.
 • Flexibele lesroosters De meeste scooterrijscholen in Delft bieden flexibele lesroosters aan zodat je de lessen op een moment kunt volgen dat het beste bij jou past. Of je nu overdag of in de avond wilt lesgeven, er is vaak een optie beschikbaar.

In samenvatting is het verkrijgen van een scooterrijbewijs in Delft een goede keuze voor mensen die graag op een scooter willen rijden. Door te kiezen voor een scooterrijschool krijg je een uitgebreid lesprogramma, een persoonlijke aanpak en flexibele lesroosters, waardoor je optimaal kunt voorbereiden op het scooterrijbewijs.

Binnenkort ben je ook bij Rijschool Driving4all terecht om je scooterrijbewijs te behalen tegen een redelijke prijs.

Examen scooter rijlessen

Scooter examenAls je een opleiding hebt gevolgd bij een scooterrijschool in Delft, dan komt het moment dat je het scooterrijexamen moet doen. Het examen is bedoeld om te bepalen of je in staat bent om veilig te rijden op een scooter en of je over de nodige kennis beschikt om verkeersregels en verkeersveiligheid in acht te nemen. In dit artikel geven we je een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens het scooterrijexamen in Delft.

 1. Theorie-examen: Het scooterrijexamen begint met een theorie-examen. Tijdens dit examen moet je bewijzen dat je over de nodige kennis beschikt over verkeersregels, verkeersveiligheid en verkeerssignalering. Het theorie-examen wordt afgenomen op een computer en bestaat uit meerdere multiple choice vragen.
 2. Praktijkexamen: Na het theorie-examen volgt het praktijkexamen. Tijdens dit examen moet je aantonen dat je in staat bent om veilig te rijden op een scooter. Je wordt beoordeeld op onder andere:
 • Het correct uitvoeren van verkeersmanoeuvres
 • Het verkeersgedrag in verschillende verkeerssituaties
 • Het verkeersveilig rijden
 1. Beoordeling: Het scooterrijexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Na afloop van het examen krijg je direct te horen of je het scooterrijbewijs hebt behaald of niet. Als je niet slaagt, dan kun je het examen opnieuw doen na een bepaalde tijd.

In samenvatting is het scooterrijexamen in Delft een belangrijke stap om te bepalen of je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om veilig te rijden op een scooter. Het examen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR.