rijschool ypenburg > Gratis proefles

  Welkom bij rijschool Driving4All, werkzaam in Delft en omstreken.

  Als jij van plan bent om rijlessen te gaan volgen, dan zit je bij ons zeker goed. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al honderden studenten laten slagen voor hun rijbewijs! Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen student meer bent. Wij bieden namelijk rijlessen aan van jong tot oud, waarbij de jongste leeftijd 16,5 jaar is. Bij ons ga je lessen in zeer moderne en comfortabele auto’s. We beschikken onder andere over een handgeschakelde Volkswagen Golf of Tiguan, Volvo. Daarnaast bieden we ook rijlessen aan voor mensen die graag automaat willen rijden, zij kunnen bij ons lessen in een zeer comfortabele BMW 1 serie.

                Dankzij een GRATIS proefles weet je meteen hoeveel lessen je nodig hebt

  Niemand wil natuurlijk meer rijlessen volgen dan nodig is, daarom profiteer je bij ons van een uniek aanbod. Je kunt namelijk een gratis
  proefles aanvragen, waardoor wij meteen kunnen zien hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Zo hoef je nooit te veel te betalen en kun je er zo
  kort of zo lang over doen als nodig is. Houd je aan het einde van jouw examen toch nog wat lessen over? Dan krijg je dat extra geld gewoon weer teruggestort op je rekening! 

  Waarom rijlessen volgen bij Driving4All in Delft:

  Waarom Driving4All? Redenen genoeg:

  Driving4All is gevestigd in Delft, maar ook zeer geschikt voor mensen uit de omgeving. Wij verzorgen rijlessen in de volgende steden en dorpen:

  Rotterdam, Delft, Den haag, Rijswijk, Den hoorn, Schipluiden, Voorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Wateringen, Ypenburg, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Zoetermeer en Leiden.

  Rijschool Driving4All staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt.

                                               Super snel je rijbewijs halen met onze spoedcursus

  Als je echt maar heel weinig tijd hebt of je wilt gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus van Driving4All de perfecte oplossing. Misschien heb je wel een goede baan gevonden waar je met de auto naartoe moet rijden, terwijl je je rijbewijs nog niet hebt. Of misschien heb je het gewoon ontzettend druk en eigenlijk geen tijd voor gewone rijlessen. Wat de reden ook is, als jij geïnteresseerd bent in een spoedcursus bij onze rijschool in Delft, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

  Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

  Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die beginnen met rijlessen. Iedereen is anders en het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen, verschilt dan ook per persoon. Dankzij de proefles kunnen we het beste inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om goed te leren rijden en te slagen voor jouw examen. Belangrijk is het in ieder geval om regelmatig te lessen, in ieder geval elke week. Soms wordt ook aanbevolen om 2 lessen per week te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je tussendoor geen lessen overslaat. Vooral wanneer je pas begint, kan je het namelijk snel verleren, waardoor weer extra lessen nodig zijn.

  Wil jij dus weten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket van onze rijschool het beste voor jou geschikt is? Vraag dan gerust een gratis proefles aan en kom er meteen achter hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Hierbij moet je ook rekening houden met het feit dat je ook moet slagen voor je theorie-examen. Wanneer je daar namelijk niet voor slaagt en je hebt geen rijlessen meer over, kan het zo zijn dat je alsnog een aantal extra rijlessen moet volgen. Onze rijschool kan je goed helpen met informatie over je theorie-examen, zodat je ook hier voor zal slagen!

  Wil jij zo snel mogelijk in Delft of omstreken je autorijbewijs halen?

   

  Twijfel je of wij werkzaam zijn in jouw woonplaats? Neem dan even contact met ons op. Bij Driving4All is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus voor rijbewijs B te volgen. Voor iedereen die snel zijn rijbewijs wilt behalen, is een spoedcursus de ideale oplossing!

  015 45 50 528 / 0653656767