Welkom bij rijschool Driving4All, werkzaam in Kwintsheul en omstreken.

Bij Rijschool Driving4all ben je aan het juiste adres voor het halen van je rijbewijs. Onze vooruitstrevende verkeersschool heeft een ervaren en vakbekwame instructeur die jou graag begeleidt bij het behalen van je rijbewijs. Of je nu wilt lessen voor de auto, motor of scooter, wij bieden het allemaal aan.

Bij ons staan kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit voorop. We leiden al enige jaren mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. Dit doen we door professioneel les te geven met oog voor detail en veiligheid. Ons hoog slagingspercentage bevestigt het succes van onze aanpak. Bij ons ben je verzekerd van een goede rijopleiding, wat de basis is voor een veilige toekomst in het verkeer.

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Driving4all? Naast een hoog slagingspercentage en professionele lessen, bieden wij ook een uitgebreid lesaanbod aan. Zo kun je bij ons kiezen voor losse rijlessen of voor voordelige rijles-pakketten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een spoedopleiding, waarbij je op een intensieve manier snel jouw rijbewijs behaalt.

Kortom, bij Rijschool Driving4all hebben wij alles in huis om jou een complete rij-opleiding te bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Of je nu kiest voor een reguliere opleiding of voor een spoedcursus, wij bieden jou een rijopleiding op maat. Maak snel een afspraak voor een proefles, waarbij we je een goed advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en welke opleiding het beste bij jou past. Bij ons leer je op jouw eigen tempo en ben je verzekerd van een goede en veilige rijopleiding. Neem daarom direct contact met ons op!

              Dankzij een GRATIS proefles weet je meteen hoeveel lessen je nodig hebt 

Niemand wil natuurlijk meer rijlessen volgen dan nodig is, daarom profiteer je bij ons van een uniek aanbod. Je kunt namelijk een gratis
proefles aanvragen, waardoor wij meteen kunnen zien hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Zo hoef je nooit te veel te betalen en kun je er zo
kort of zo lang over doen als nodig is. Houd je aan het einde van jouw examen toch nog wat lessen over? Dan krijg je dat extra geld gewoon weer teruggestort op je rekening! 

Rijschool Den haag Auto, Motor en Scooter
Start je rijopleiding bij rijschool Driving4all

Waarom Driving4All? Redenen genoeg:

Rijschool Driving4All staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt.

                                             Super snel je rijbewijs halen met onze spoedcursus

Als je echt maar heel weinig tijd hebt of je wilt gewoon zo snel mogelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus van Driving4All de perfecte oplossing. Misschien heb je wel een goede baan gevonden waar je met de auto naartoe moet rijden, terwijl je je rijbewijs nog niet hebt. Of misschien heb je het gewoon ontzettend druk en eigenlijk geen tijd voor gewone rijlessen. Wat de reden ook is, als jij geïnteresseerd bent in een spoedcursus bij onze rijschool in Delft, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Dat is een veelgestelde vraag voor mensen die beginnen met rijlessen. Iedereen is anders en het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te halen, verschilt dan ook per persoon. Dankzij de proefles kunnen we het beste inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt om goed te leren rijden en te slagen voor jouw examen. Belangrijk is het in ieder geval om regelmatig te lessen, in ieder geval elke week. Soms wordt ook aanbevolen om 2 lessen per week te volgen. Daarnaast is het belangrijk dat je tussendoor geen lessen overslaat. Vooral wanneer je pas begint, kan je het namelijk snel verleren, waardoor weer extra lessen nodig zijn.

Wil jij dus weten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket van onze rijschool het beste voor jou geschikt is? Vraag dan gerust een gratis proefles aan en kom er meteen achter hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Hierbij moet je ook rekening houden met het feit dat je ook moet slagen voor je theorie-examen. Wanneer je daar namelijk niet voor slaagt en je hebt geen rijlessen meer over, kan het zo zijn dat je alsnog een aantal extra rijlessen moet volgen. Onze rijschool kan je goed helpen met informatie over je theorie-examen, zodat je ook hier voor zal slagen!

Wil jij zo snel mogelijk in Delft of omstreken je autorijbewijs halen?

 

Twijfel je of wij werkzaam zijn in jouw woonplaats? Neem dan even contact met ons op. Bij Driving4All is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus voor rijbewijs B te volgen. Voor iedereen die snel zijn rijbewijs wilt behalen, is een spoedcursus de ideale oplossing!

rijschool Driving4all
Kwintsheul

 

Op zoek naar een goede rijschool in Kwintsheul om je rijbewijs te halen?

Iedereen wilt snel en voordelig zijn/haar rijbewijs halen. Zoek jij een rijschool in Kwintsheul en omgeving waar jij goedkoop jouw rijbewijs kan halen? Zoek jij een rijschool met flexibele tijden en een vaste rijinstructeur? Een rijschool die ook echt de tijd neemt voor zijn leerlingen? Meld je dan nu aan voor een intake/proefrijles.

Rijschool Driving4all kiest voor een persoonlijke coaching, omdat dit de beste manier is voor iedere unieke leerling. Wij kijken naar de tempo van de leerling om zo uiteindelijk naar het gewenste examenniveau te gaan.

Een spoed opleiding is ook mogelijk in overleg met je instructeur.

Bij ons kan jij rijlessen volgen in verschillende voertuigen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en spreken meerdere talen. Onze instructeurs zijn super enthousiast en gemotiveerd om jou te helpen met het behalen van jouw rijbewijs.

Vragen? Bel ons op: 085 06 06 153

Rijlessen over nadat je al geslaagd bent voor je rijbewijs?

Dan krijg je het bedrag daarvan binnen een week op het door jou opgegeven bankrekening teruggestort. ✔️