Elementor #211012

Slagingspercentages van alle rijschoen in de buurt

Gelukkig biedt het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) een transparante website waar iedereen te allen tijde kan controleren wat het slagingspercentage van een rijschool is, evenals voor welke categorieën de rijschool goed presteert. Op dit moment kunnen we met trots zeggen dat we een uitstekend slagingspercentage hebben behaald. Voor motorvoertuigbeheersing, bijvoorbeeld, hebben we een indrukwekkend slagingspercentage van 91% in Amsterdam en 86% in Rijswijk. Wat onze autolessen betreft, hebben we al meer dan 14 jaar een slagingspercentage dat consistent boven het regionale gemiddelde in Rijswijk ligt.

Dit betekent dat als je ervoor kiest om bij ons te rijden, je kunt rekenen op een hoogwaardige opleiding met een bewezen staat van dienst als het gaat om succesvolle examens. Het is geruststellend om te weten dat we consistent bovengemiddelde resultaten behalen en dat onze instructeurs zich inzetten voor het succes van onze leerlingen.

Bovendien kun je bij het CBR eenvoudig een rijschool op naam zoeken of op registratienummer, zodat je specifieke informatie over de prestaties van onze rijschool kunt vinden. We moedigen onze toekomstige leerlingen aan om de feiten te controleren en te zien waarom we een betrouwbare keuze zijn voor rijopleidingen in Delft en omgeving. Je kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om je te helpen slagen en veilig de weg op te gaan.

Wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier en tempo leert. Daar bestaat geen standaardpakket voor. Iedere leerling is uniek, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij willen dat jij voorbereid de weg op gaat, met alle middelen die jij nodig hebt en voor iedere situatie.